Loading..

Lyconet Marketing Agency

Mi podržavamo samostalne preduzetnike na njihovom putu ka uspehu.

Registrujte se besplatno

Pridajemo veliki značaj dodatnom obrazovanju i ličnom razvoju svih naših saradnika.

Pridruži nam se

We make you successful

  Naši partneri

  Globalno uspešan poslovni model, ekskluzivni događaji, optimalne mogućnosti za razvoj i jaki partneri – sve to Lyconet nudi osobama koje su zainteresovane da izgrade ime kao samostalni preduzetnici.
  Kooperacija sa renomiranim kompanijama pruža Lyconet Marketerima idealne uslove za održivi uspeh.

  myWorld

  myWorld Benefit Program nudi jedinstvene prednosti iz kupovina za 15 miliona kupaca u preko 50 zemalja, kao i inovativne programe lojalnosti za oko 150.000 myWorld partnera.

  myWorld

  travelWorld

  Uz travelWorld Lyconet Marketerima je na raspolaganju platforma za rezervaciju putovanja koja se ističe atraktivnim cenama i direktnom saradnjom sa renomiranim ponuđačima iz celog sveta.

  travelWorld

  EliteClub

  EliteClub pruža Lyconet Marketerima priliku da postanu deo Business & Lifestyle Club-a za ličnosti visokog ranga iz celog sveta koje razmišljaju kao preduzetnici.

  EliteClub

  Činjenice o Lyconet-u

  Mi smo marketinška agencija koja je sebi postavila cilj da pruža podršku ljudima širom sveta na njihovom putu ka samostalnosti. Naš internacionalno uspešan poslovni model u međuvremenu se etablirao u više od 50 zemalja. Kroz individualni koučing, mentorstvo i ekskluzivne događaje stvaramo idealnu osnovu za naše Lyconet Marketere kako bi izgradili dugoročnu karijeru kao preduzetnici.

  500.000+

  Preduzetnici

  50+

  Zemlje

  50.000+

  Učesnici po događaju

  Usluge

  Poslovna prilika

  Naš globalno uspostavljeni poslovni model omogućio je hiljadama ljudi uspešan ulazak u preduzetništvo. Uz Lyconet sada i ti imaš mogućnost da ostvariš uspeh sa svojom kompanijom!

  Coaching & Mentoring

  Kroz sveobuhvatnu mentorsku ponudu u vidu redovnog biznis koučinga i niza ekskluzivnih vebinara podržavamo te u tvom poslovnom i ličnom razvoju. Lyconet Media Center u svakom trenutku sadrži najaktuelnije marketinške materijale za tvoje poslovne sastanke.

  Menadžment događaja

  Zahvaljujući našim sjajnim događajima koji inspirišu i motivišu ljude širom sveta, kao Lyconet Marketer u toku si sa aktuelnim dešavanjima u branši i iz prve ruke saznaješ kako da ostvariš uspeh u svom poslu.

  Rad u Lyconet-u

  Lyconet pridaje veliki značaj dodatnom obrazovanju i ličnom razvoju svih svojih saradnika. Ravne hijerarhije i redovna razmena povratnih informacija osiguravaju da se naš internacionalni tim prijatno oseća na svom radnom mestu i doprinosi sopstvenim idejama.

  SVE OTVORENE POZICIJE

  Uzajamno uvažavanje nam je posebno važno, zato smo uvek spremni da saslušamo jedni druge. Budući da ne želimo da sputavamo bilo čiju kreativnost i posvećenost, u kompaniji postoji mogućnost napredovanja. Naša strast i entuzijazam u vezi sa onim što radimo ogleda se i u našim rezultatima.

  PRIJAVI SE SADA

  #wecare

  Postani heroj – podrži ljude u nevolji

  Pružanje životne perspektive deci i porodicama glavni je cilj kojem teži Child & Family Foundation. Za postizanje ovog cilja potrebno je mnogo posvećenih ljudi. Budi jedan od njih – u samo nekoliko klikova napravi sopstvenu akciju doniranja za porodice i decu u nevolji i podeli svoju inicijativu sa prijateljima.

  CHILD & FAMILY FOUNDATION
  Budućnost naše dece je u našim rukama

  Greenfinity Foundation i njene podržavaoce ujedinjuje zajednička vizija: zdrava, kvalitetna budućnost za našu decu i unuke! Osnovni preduslov za to je netaknuta životna sredina jer je ona osnova zdravog života. Postani deo ove važne misije i pomozi da očuvamo životni prostor planete Zemlje za buduće generacije!

  GREENFINITY FOUNDATION