Loading..

Lyconet Marketing Agency

Wij helpen onafhankelijke ondernemers op weg naar succes.

Registreer je gratis

Wij hechten veel waarde aan de verdere scholing en persoonlijke groei van al onze medewerkers.

Kom onze community versterken

We make you successful

  Onze Partners

  Een internationaal succesvol bedrijfsmodel, exclusieve evenementen, ideale ontwikkelingskansen en sterke partners - dat is wat Lyconet te bieden heeft aan mensen die graag een reputatie als onafhankelijke ondernemer willen opbouwen.
  Door onze samenwerking met vooraanstaande bedrijven garanderen wij optimale voorwaarden voor duurzaam succes.

  myWorld

  Het myWorld Benefit Program biedt meer dan 15 miljoen shoppers in meer dan 50 landen unieke Benefits en innovatieve klantloyaliteitsprogramma's voor meer dan 150.000 myWorld Partners over de hele wereld.

  myWorld

  travelWorld

  Dankzij travelWorld hebben Lyconet Marketers toegang tot een aantrekkelijk reisboekingsplatform dat voordelige prijzen biedt en rechtstreeks samenwerkt met 's werelds bekendste aanbieders.

  travelWorld

  EliteClub

  De EliteClub biedt Lyconet Marketers de kans om lid te worden van een premium business & lifestyle club voor vooraanstaande ne ondernemende visionairs van over de hele wereld.

  EliteClub

  Feiten over Lyconet

  Wij zijn een marketingbureau dat als doel heeft mensen over de hele wereld te helpen om onafhankelijke ondernemers te worden. Ons internationaal succesvolle bedrijfsmodel wordt inmiddels in meer dan 50 landen toegepast. Door middel van individuele coaching, mentoring en exclusieve evenementen leggen wij een ideale basis van waaruit onze Lyconet Marketers een langdurige carrière als ondernemer kunnen opbouwen.

  500.000+

  Entrepreneurs

  50+

  Landen

  50.000+

  Deelnemers per evenement

  Diensten

  Zakelijke kans

  Ons bedrijfsmodel wordt over de hele wereld toegepast en heeft al duizenden mensen de kans gegeven om met succes de stap te zetten naar het ondernemerschap. Met Lyconet krijg je nu de kans om succes te boeken met je eigen bedrijf!

  Coaching & Mentoring

  Wij ondersteunen je bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling door middel van een uitgebreid mentoringaanbod bestaande uit regelmatige zakelijke coachingsessies en een reeks exclusieve webinars. Het Lyconet Media Center biedt je het allernieuwste marketingmateriaal voor je zakelijke afspraken.

  Evenementenmanagement

  Dankzij onze geweldige evenementen die wereldwijd mensen weten te fascineren en motiveren, blijf je als Lyconet Marketer altijd op de hoogte van de huidige ontwikkelingen in de branche en ontvang je rechtstreeks informatie over hoe je succes kunt behalen met je eigen business.

  Werken bij Lyconet

  Bij Lyconet hechten we veel waarde aan verdere scholing en de persoonlijke groei van al onze medewerkers. Onze horizontale hiërarchieën en regelmatige feedbacksessies zorgen ervoor dat ons internationale team zich goed voelt tijdens het werk en dat alle medewerkers hun eigen ideeën kunnen inbrengen.

  ALLE HUIDIGE VACATURES

  Wederzijds respect is voor ons erg belangrijk; daarom bieden wij elkaar altijd een luisterend oor. Omdat we niemands creativiteit en inzet willen beperken, zijn er ook doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. De passie en het enthousiasme voor ons werk zie je terug in onze prestaties.

  NU SOLLICITEREN

  #wecare

  Word een held - steun mensen in nood

  Het doel van de Child & Family Foundation is om kansen te creëren voor mensen door middel van onderwijs. Om dit doel te bereiken is de inzet van veel toegewijde mensen van het grootste belang. Sluit je bij ons aan door jouw eigen geldinzamelingsactie te starten ten behoeve van kinderen en gezinnen in nood. Motiveer jouw vrienden door je actie met hen te delen.

  CHILD & FAMILY FOUNDATION
  De toekomst van onze kinderen ligt in onze handen.

  De Greenfinity Foundation en haar aanhangers hebben een gemeenschappelijke visie: een gezonde toekomst en een hoge levenskwaliteit voor onze kinderen en kleinkinderen. Om dit doel te verwezenlijken, moeten we onze natuurlijke omgeving beschermen. Maak deel uit van dit initiatief en draag bij aan het behoud van de Aarde voor toekomstige generaties.

  GREENFINITY FOUNDATION