Lyconet Logo
Lyconet Logo

Your shopping Network

O comunitate de cumpărători internațională care crește în mod susținut, ca bază stabilă pentru afacerea dvs., posibilități nelimitate de networking și suport individual în toate domeniile – Lyconet vă oferă avantaje numeroase și exclusive pentru un început în Network Marketing încununat cu succes.

Network Marketing

Network Marketing - Șansa vieții dvs.

Network-Marketing este branșa viitorului care va înregistra creștere. Nicio altă formă de vânzare nu oferă antreprenorilor atât de multe șanse de carieră concomitent cu un risc minim. În cadrul Network Marketing partenerii de afaceri independenți vând produse sau servicii direct consumatorilor prin recomandare verbală. În plus aceștia își construiesc o rețea de agenți de vânzări, care de asemenea recomandă și comercializează produsele și serviciile clienților, în același timp atrăgând la bord și alți agenți de vânzări care fac la rândul lor același lucru. Cine utilizează în mod susținut acest principiu al multiplicării și își dovedește pe parcurs abilitățile de lider, va pune piatra de temelie pentru o afacere de succes.

Avantajele dvs.

 • start fără riscuri
 • liberă gestionare a timpului
 • activitate necondiționată de o anumită locație
 • compatibilitate între familie și ocupație
 • remunerară conformă cu realizările
 • activitate stabilită personal
 • perspective de independență financiară
Avantajele dvs
Cu Lyconet către succes

Cu Lyconet către succes

Lyconet a recunoscut de mult potențialul enorm al Network Marketing-ului și oferă Marketerilor săi posibilitatea de a face o carieră internațională prin dezvoltarea propriei rețele Shopping.

Sarcinile dvs. în calitate de Marketer Lyconet

Cashback World

Lyconet vă oferă administrarea propriului program de fidelizare a clienților. Atrageți membri noi pentru comunitatea internațională de cumpărători Cashback World, motivați-i pe aceștia să facă cumpărături la parteneri comerciali și astfel vă construiți o rețea proprie și lucrativă de cumpărători.

Ce vă oferă Lyconet?
Cashback Solutions

Cashback World Partner

Distribuția programelor personalizate de fidelizare a clienților ale Cashback World reprezintă de asemenea una dintre sarcinile cheie ale unui Marketer Lyconet și o posibilitate deosebită de a-și dezvolta mai departe propria rețea de cumpărători. Datorită produselor inovatoare, comercianții de toate mărimile pot deveni parte a comunității de cumpărători Cashback World și pot aborda astfel și gestiona, cu costuri minime, clienți noi și fideli.

Lyconet

Pentru a crește și mai mult productivitatea afacerii dvs. aveți suplimentar opțiunea de a lua în echipa dvs. și mai mulți Marketeri Lyconet care atrag de asemenea clienți și parteneri comerciali de partea Cashback World, construindu-și astfel propria rețea.

 • posibilități unice de carieră
 • tool-uri profesionale și servicii
 • traininguri extensive despre Lyconet Academy
 • suport eficient în tote ariile de activitate

Enterprise Program

Datorită activității extraordinare de vânzare a tuturor Marketerilor Lyconet, grupul de firme myWorld a reușit să unească și mai mulți membri și parteneri comerciali în comunitatea de cumpărători Cashback World și să ducă la o lansare și mai rapidă și mai eficientă a noilor produse. Odată cu Enterprise Program a fost creat un program unic de recompensare pentru Marketer-ii activi, care să le permită să fie în permanență părtași la succesul grupului de firme myWorld.

myWorld Enterprise

myWorld Enterprise

Informații despre Lyconet

Construirea unei rețele proprii și sustenabile de cumpărători reprezintă fundamentul pentru succesul pe termen lung al unui Marketer Lyconet. Datorită cumpărăturilor membrilor comunității de cumpărători și a activității altor Marketeri în cadrul acestei rețele, sunt generate Shopping Points, care vor fi validate pentru Marketer. Planul de retribuții Lyconet oferă o imagine detaliată de ansamblu asupra remunerațiilor care se creează în baza acestor Shopping Points.

Lyconet, în calitatea sa de lider mondial în domeniul Network Marketing-ului, poartă o răspundere imensă în relația sa cu partenerii de afaceri și se lasă în permanență ghidată de principiile integrității, ale onoarei și fair-play-ului. Aceleași valori ar trebui să fie bineînțeles respectate și de către toți Marketerii Lyconet. Code of Ethics unește astfel o serie de principii de bază de comportament, ce trebuie respectate de către toți Marketerii.

LYCONET EVENTS

Lyconet Teaser

Milioane de oameni au reușit deja să obțină un venit suplimentar datorită Network Marketing sau chiar să-și îndeplinească visul de a fi independenți financiar. Sunteți dvs. următorul?