Loading..

Lyconet Marketing Agency

Поддржуваме независни претприемачи на нивниот пат кон успехот

Регистрирај се бесплатно

Ние даваме висока вредност на понатамошното образование и личниот раст на сите наши вработени.

Придружете ни се

We make you successful

  Наши партнери

  Глобално успешен бизнис модел, ексклузивни настани, идеални можности за развој и силни партнери – Lyconet го нуди сето тоа на луѓето кои се заинтересирани да воспостават репутација како независен претприемач.
  Соработката со реномирани компании обезбедува совршени предуслови за одржлив успех

  myWorld

  myWorld Benefit Program нуди уникатни придобивки за купување на повеќе од 15 милиони клиенти во над 50 земји, како и иновативни програми за лојалност на клиентите за околу 150.000 myWorld partners.

  myWorld

  travelWorld

  Благодарение на travelWorld, Lyconet Marketers имаат пристап до платформа за резервации за патувања која импресионира со атрактивни цени и директна соработка со светски познати провајдери.

  travelWorld

  EliteClub

  EliteClub им дава можност на Lyconet Marketers да се приклучат на врвниот клуб за бизнис и животен стил за претприемачки мислители и личности на високо ниво од целиот свет.

  EliteClub

  Факти за Lyconet

  Ние сме маркетинг агенција со цел да ги поддржиме луѓето од целиот свет да станат независни претприемачи. Нашиот меѓународно успешен деловен модел досега се етаблира во повеќе од 50 земји. Со помош на индивидуален тренинг, менторство и ексклузивни настани, создаваме идеална основа за нашите Lyconet Marketers да изградат трајна кариера како претприемач.

  500.000+

  Претприемачи

  50+

  Држави

  50.000+

  Учесници на секој настан

  Услуги

  Деловна можност

  Нашиот бизнис модел се етаблира низ целиот свет и веќе им овозможи на илјадници луѓе успешно да влезат во претприемништвото. Со Lyconet, сега имате можност да станете успешни со вашата компанија!

  Тренирање и менторство

  Ние ве поддржуваме во вашиот професионален и личен развој преку сеопфатна понуда за менторство во форма на редовни деловни сесии за обука и серија ексклузивни вебинари. Маркетиншки материјали за вашите деловни состаноци ќе ги добивате во секое време во Lyconet Media Center.

  Управување со настани

  Благодарение на нашите одлични настани, кои ги фасцинираат и мотивираат луѓето ширум светот, вие како Lyconet Marketer секогаш сте во тек со тековниот развој на индустријата и добивате информации од прва рака за тоа како да станете успешни со вашиот сопствен бизнис.

  Работејќи во Lyconet

  Во Lyconet даваме висока вредност на понатамошното образование и личниот раст на сите наши вработени. Рамните хиерархии и редовните сесии за повратни информации гарантираат дека нашиот меѓународен тим се чувствува добро на работа и дека секој може да ги изнесе своите идеи.

  СИТЕ ТЕКОВНИ РАБОТНИ МЕСТА

  Меѓусебното почитување е многу важно за нас, затоа секогаш имаме сочувствително уво еден за друг. Бидејќи никого не сакаме да успориме во неговата креативност и во неговиот напор, постои можност и да се промовира во компанијата. Нашата страст и ентузијазам за она што го работиме се рефлектираат во нашите перформанси.

  АПЛИЦИРАЈТЕ СЕГА

  #wecare

  Бидете херој - поддржи луѓе кои имаат потреба

  Целта на Child & Family Foundation е преку образование да обезбеди можности за луѓето. За да се постигне оваа цел, посветеноста на многумина е од огромно значење. Бидете еден од нив – започнете своја сопствена кампања за собирање средства за поддршка на децата и семејствата на кои им е потребна само со неколку кликања. Мобилизирајте ги вашите пријатели споделувајќи ја својата кампања со нив.

  Child & Family фондација
  Иднината на нашите деца е во наши раце.

  Фондацијата Greenfinity и нејзините поддржувачи споделуваат заедничка визија: Да создадеме здрава и прифатлива иднина за нашите деца и внуци! За оваа цел да стане реалност, треба да ја одржиме нашата природна средина, без која не е возможен здрав живот. Придружете се на оваа иницијатива и станете дел од нашата битна мисија за зачувување на планетата Земја за идните генерации.

  GREENFINITY FOUNDATION