Lyconet Logo
Lyconet Logo

Your Shopping Network

Shopping zajednica koja bilježi stalni rast širom svijeta kao stabilna osnova za Vaše poslovanje, neograničene mogućnosti za Network aktivnosti i individualna podrška u svim oblastima - Lyconet Vam nudi ekskluzivne prednosti za uspješan start u Network Marketing.

Network Marketing

Network-Marketing – šansa Vašeg života

Network-Marketing je branša koja će bilježiti najveći rast u budućnosti. Ni jedna druga delatnost ne pruža kompanijama toliko mogućnosti za karijeru uz istovremeni minimalni rizik. U Network-Marketingu nezavisni poslovni partneri prodaju proizvode ili usluge direktno kupcima preko usmene propagande. Dodatno izgrađujete sebi mrežu partnera koja raste a koji takođe preporučuju dalje proizvode i usluge kupcima i registruju nove partnere koji opet rade isto. Onaj koji trajno primenjuje ovaj princip duplikacije i na taj način dokažu svoje sposobnosti da budu lideri postavljaju osnovu za uspješno poslovanje.

Vaše prednosti

 • start bez rizika
 • slobodna raspodjela vremena
 • djelatnost koja nije vezana za određeno mesto
 • usklađivanje porodice i posla
 • zarada zasnovana na učinku
 • slobodna organizacija radnog vremena
 • mogućnost finansijske nezavisnosti
Vaše prednosti
Lyconet

Uz Lyconet ka uspjehu

Lyconet je uveliko prepoznao enormni potencijal Network-Marketinga i pruža svojim Marketerima mogućnost za internacionalnu karijeru kroz izgradnju sopstvenog Shopping Network-a.

Vaši zadaci kao Lyconet Marketer

Cashback World

Lyconet vam omogućava da vodite vlastiti program lojalnosti. Vi uključujete nove članove u svjetsku kupovnu zajednicu Cashback World, motivišete ih na potrošnju kod partnerskih firmi i tako izgrađujete vlastitu unosnu kupovnu mrežu.

Cashback World
Cashback Solutions

Cashback World Partner

Prodaja programa lojalnosti Cashback World-a takođe je jedan od glavnih zadataka Lyconet Marketera i izvrsna mogućnost za širenje kupovne mreže. Zahvaljujući inovativnim proizvodima firme mogu, nezavisno od njihove veličine, postati dio kupovne zajednice Cashback World-a i jednostavno bez velikih troškova pridobiti nove kupce i upravljati podacima postojećih.

Lyconet

Kako biste još više povećali produktivnost svog poslovanja, imate dodatnu mogućnost da uvedete nove Lyconet Marketere u svoj tim koji takođe uključuju članove i partnerske firme u Cashback World i grade vlastitu mrežu.

 • jedinstvene mogućnosti za karijeru
 • profesionalni alati za rad i usluge
 • sveobuhvatne obuke preko Lyconet Academy
 • efikasna podrška u svim oblastima

Enterprise Program

Zahvaljujući izvrsnim prodajnim aktivnostima svih Lyconet Marketera myWorld grupa uspijeva da ujedini još veći broj članova i partnerskih firmi u Cashback World šoping zajednici a implementiranje novih proizvoda učini bržim i prije svega efikasnijim. Uz Enterprise Program stvoren je jedinstveni stimulativni program za aktivne Marketere koji treba da im omogući da dugoročno učestvuju u uspjehu myWorld grupe.

myWorld Enterprise

myWorld Enterprise

Lyconet informacije

Uspostavljanje sopstvene održive šoping mreže predstavlja osnovu za dugoročni uspjeh Lyconet Marketera. Kroz kupovine članova šoping zajednice i aktivnosti drugih Marketera u okviru ove mreže nastaju Shopping Points koji se vrjednuju za Marketera. Lyconet Plan kompenzacije daje detaljan pregled naknada koje nastaju na osnovu Shopping Points-a.

Kao jedna od vodećih kompanija u oblasti mrežnog marketinga Lyconet nosi veliku odgovornost kada je u pitanju ophođenje prema svojim poslovnim partnerima i vodi se principima integriteta, poštenja i pravičnosti. Iste vrijednosti treba da se podrazumevaju i za svakog Lyconet Marketera. Kodeks ponašanja uključuje niz principa ponašanja kojih svi Marketeri moraju da se pridržavaju.

LYCONET EVENTS

Lyconet Teaser

Milioni ljudi su već uspeli da obezbede dodatni prihod zahvaljujući network marketingu ili čak da ostvare san o finansijskoj nezavisnosti. Da li ste Vi sledeći?