Lyconet Logo
Lyconet Logo

Your Shopping Network

Shopping zajednica koja bilježi stalni rast širom svijeta kao stabilna osnova za Vaše poslovanje, neograničene mogućnosti za Network aktivnosti i individualna podrška u svim oblastima - Lyconet Vam nudi ekskluzivne prednosti za uspješan start u Network Marketing.

Network-Marketing – šansa Vašeg života

Network-Marketing je branša koja će bilježiti najveći rast u budućnosti. Ni jedna druga delatnost ne pruža kompanijama toliko mogućnosti za karijeru uz istovremeni minimalni rizik. U Network-Marketingu nezavisni poslovni partneri prodaju proizvode ili usluge direktno kupcima preko usmene propagande. Dodatno izgrađujete sebi mrežu partnera koja raste a koji takođe preporučuju dalje proizvode i usluge kupcima i registruju nove partnere koji opet rade isto. Onaj koji trajno primenjuje ovaj princip duplikacije i na taj način dokažu svoje sposobnosti da budu lideri postavljaju osnovu za uspješno poslovanje.

Vaše prednosti

 • start bez rizika
 • slobodna raspodjela vremena
 • djelatnost koja nije vezana za određeno mesto
 • usklađivanje porodice i posla
 • zarada zasnovana na učinku
 • slobodna organizacija radnog vremena
 • mogućnost finansijske nezavisnosti

Uz Lyconet ka uspjehu

Lyconet je uveliko prepoznao enormni potencijal Network-Marketinga i pruža svojim Marketerima mogućnost za internacionalnu karijeru kroz izgradnju sopstvenog Shopping Network-a.

Vaši zadaci kao Lyconet Marketer

Šta Vam nudi Lyconet?

Registrujte nove članove i partnerske firme u Shopping Community Cashback World koja posluje u 47 zemalja i na taj način izgradite sopstvenu unosnu Shopping mrežu.

Cashback Solutions

Prodaja prilagođenih Cashback Solutions programa lojalnosti jedan je od osnovnih zadataka Lyconet Marketera i odlična mogućnost da se sopstvena šoping mreža dodatno proširi. Zahvaljujući inovativnim proizvodima trgovci svih formata mogu da postanu dio Cashback World šoping zajednice, pridobiju stalne i nove kupce i podržavaju ih.

Lyconet

Učlanite nove Lyconet Marketere u Vaš tim koji će uraditi isto i time povećajte produktivnost Vaše mreže.

 • jedinstvene mogućnosti za karijeru
 • profesionalni alati za rad i usluge
 • sveobuhvatne obuke preko Lyconet Academy
 • efikasna podrška u svim oblastima

Enterprise Program

Zahvaljujući izvrsnim prodajnim aktivnostima svih Lyconet Marketera myWorld grupa uspijeva da ujedini još veći broj članova i partnerskih firmi u Cashback World šoping zajednici a implementiranje novih proizvoda učini bržim i prije svega efikasnijim. Uz Enterprise Program stvoren je jedinstveni stimulativni program za aktivne Marketere koji treba da im omogući da dugoročno učestvuju u uspjehu myWorld grupe.

myWorld Enterprise

Lyconet informacije

Uspostavljanje sopstvene održive šoping mreže predstavlja osnovu za dugoročni uspjeh Lyconet Marketera. Kroz kupovine članova šoping zajednice i aktivnosti drugih Marketera u okviru ove mreže nastaju Shopping Points koji se vrjednuju za Marketera. Lyconet Plan kompenzacije daje detaljan pregled naknada koje nastaju na osnovu Shopping Points-a.

Kao jedna od vodećih kompanija u oblasti mrežnog marketinga Lyconet nosi veliku odgovornost kada je u pitanju ophođenje prema svojim poslovnim partnerima i vodi se principima integriteta, poštenja i pravičnosti. Iste vrijednosti treba da se podrazumevaju i za svakog Lyconet Marketera. Kodeks ponašanja uključuje niz principa ponašanja kojih svi Marketeri moraju da se pridržavaju.

Sa benefit vaučerom Lyconet daje na raspolaganje svojim Marketerima koristan alat koji ne samo da povećava promete unutar šoping mreže i pokreće njihovu karijeru, već omogućava i da dodatno profitiraju od svakog pojedinačnog Shopping Points-a koji se generiše kroz njihove sopstvene kupovine odnosno kupovine članova njihove šoping mreže.

Lyconet Teaser

Milioni ljudi su već uspeli da obezbede dodatni prihod zahvaljujući network marketingu ili čak da ostvare san o finansijskoj nezavisnosti. Da li ste Vi sledeći?