Loading..

Lyconet Marketing Agency

Mi podržavamo nezavisne poduzetnike na njihovom putu do uspjeha.

Besplatna registracija

Dajemo veliki značaj daljem usavršavanju i ličnom razvoju svih naših zaposlenih.

Pridruži se

We make you successful

  Naši partneri

  Globalno uspješan poslovni model, ekskluzivni događaji, idealne mogućnosti za razvoj i jaki partneri - sve to nudi Lyconet ljudima koji su zainteresovani da steknu reputaciju samostalnog poduzetnika.
  Saradnja sa renomiranim firmama nudi savršene preduslove Lyconet Marketerima za održiv uspjeh .

  myWorld

  myWorld Benefit Program nudi više od 15 miliona kupaca u preko 50 zemalja jedinstvene pogodnosti kupovine i inovativne programe lojalnosti kupaca za oko 150.000 myWorld partnera.

  myWorld

  travelWorld

  Uz travelWorld, Lyconet Marketeri imaju platformu za rezervaciju putovanja koja impresionira atraktivnim cijenama i direktnom saradnjom sa renomiranim svjetskim provajderima.

  travelWorld

  EliteClub

  The Elite CB International - FZE as a contractual partner enables Lyconet Marketers to join the exclusive EliteClub for entrepreneurial thinkers from all around the world.

  EliteClub

  Činjenice o Lyconet-u

  Mi smo marketinška agencija sa ciljem da podržimo ljude širom svijeta da postanu samostalni poduzetnici. Naš međunarodno uspješan poslovni model se u međuvremenu etablirao u više od 50 zemalja. Kroz individualno treniranje, mentorstvo i ekskluzivne događaje, stvaramo idealnu osnovu za naše Lyconet Marketere za izgradnju održive karijere poduzetnika.

  500.000+

  Poduzetnici

  50+

  Države

  50.000+

  Učesnici po event-u

  Usluge

  Poslovna prilika

  Naš globalno uspostavljen poslovni model je već omogućio hiljadama ljudi da uspješno uđu u poduzetništvo. Uz Lyconet sada također imaš priliku da postaneš uspješan/a sa svojom firmom!

  Coaching & Mentoring

  Podržavamo te u tvom profesionalnom i ličnom razvoju kroz sveobuhvatnu mentorsku ponudu u obliku redovnih poslovnih sesija i niza ekskluzivnih webinara. U Lyconet Media Centeru uvijek dobivaš najnovije marketinške materijale za svoje poslovne sastanke.

  Upravljanje event-om

  Zahvaljujući našim sjajnim događajima koji fasciniraju i motivišu ljude širom sveta, kao Lyconet Marketer uvijek si u toku sa najnovijim dostignućima u industriji i iz prve ruke iskusi kako možeš postati uspešan/na u svom poslovanju.

  Rad u Lyconet-u

  U Lyconet-u pridajemo veliki značaj daljem usavršavanju i ličnom razvoju svih naših uposlenika. Ravne hijerarhije i redovne diskusije s povratnim informacijama osiguravaju da se naš međunarodni tim osjeća ugodno na radnom mjestu i može doprinijeti sa izlaganjem vlastith ideja.

  SVA OTVORENA RADNA MJESTA

  Posebno nam je važno uzajamno poštovanje, zbog čega uvijek imamo otvoreno uho jedni za druge. Kako ne želimo usporiti ničiju kreativnost i zalaganje, postoji i prilika za napredovanje u kompaniji. Naša strast i entuzijazam za ono što radimo ogleda se u našem učinku.

  Prijavi se sada

  #wecare

  Postani heroj - podrži ljude u nevolji

  Pružanje djeci i porodicama u nevolji nove perspektive u životu, glavni je cilj Child & Family Foundation. Kako bi se postigao ovaj cilj, potrebno je mnogo angažovanih ljudi. Budi i ti jedan od njih - pokreni vlastitu inicijativu prikupljanja sredstava za podršku djeci i porodicama u nevolji u samo nekoliko klikova i podijeli svoj apel sa prijateljima.

  CHILD & FAMILY FOUNDATION
  Budućnost naše djece leži u našim rukama

  Greenfinity Foundation i njezine pristalice dijele zajedničku viziju: stvoriti zdravu budućnost za našu djecu i unuke! Osnovni uslov za to je očuvano prirodno okruženje koje je osnova za zdrav život. Pridruži se ovoj inicijativi i postani važan dio naše misije da očuvamo planetu Zemlju za buduće generacije.

  GREENFINITY FOUNDATION