Lyconet Logo
Lyconet Logo

Vaša Shopping mreža

Uvijek iznova rastuća svjetska kupovna zajednica kao stabilna osnova za Vaš biznis, neograničene mogućnosti u mrežama i individualna podrška na svim poljima. - Lyconet Vam nudi mnogobrojne ekskluzivne prednosti za Vaš uspješan start u mrežnom marketingu.

Network Marketing

Mrežni marketing. - Šansa Vašeg života

Mrežni marketing je rastuća branša budućnosti. Nijedan drugi poslovni oblik ne nudi firmama toliko šansi za karijeru uz tako minimalan rizik. U mrežnom marketingu samostalni poslovni partneri prodaju svoje proizvode ili usluge usmenom propagandom direktno potrošačima. Uz to grade i rastuću mrežu poslovnih partnera koji takođe nastavljaju preporučivati proizvode i usluge drugim kupcima i dovode nove poslovne partnere koji opet rade isto. Onaj koji nakon toga nastavi primjenjivati ovaj oblik duplikacije i koji testira svoje sposobnosti kao vođe postavio je temelje za uspješan biznis.

Vaše pogodnosti

 • start bez rizika
 • fleksibilno radno vrijeme
 • lokacijski neobavezna aktivnost
 • usklađivanje porodice i posla
 • pravedna isplata
 • poslovi koje sami određujete
 • težnja ka finansijskoj neovisnostii
Vaše pogodnosti
Lyconet

Sa Lyconetom do uspjeha

Lyconet ima enormni potencijal u mrežnom marketingu, koji je odavno prepoznat i nudi svojim Marketerima mogućnost izgradnje internacionalne karijere sa vlastitom kupovnom mrežom.

Vaši zadaci kao Lyconet Marketera

Šta Vam nudi Lyconet?

Vi vršite akviziciju novih članova i partnerskih firmi u Cashback World kupovnu zajednicu aktivnu u 47 zemalja i tako garde vlastitu, privlačnu kupovnu mrežu.

Cashback World
Cashback Solutions

Cashback Solutions

Prodaja Cashback Solutions programa za lojalnost je osnovni zadatak Lyconet Marketera i odlična mogućnost širenja kupovne zajednice. Pomoću inovativnih proizvoda, firme mogu postati dio Cashback World kupovne zajednice kao i pridobiti i sačuvati jednostavno i bez velikih troškova stalne i nove kupce.

Lyconet

Vi dovodite nove Lyconet Marketere u svoj team koji isto to čine i tako povećavaju produktivnost Vaše mreže.

 • jedinstvene šanse u karijeri
 • profesionalne alatke i servis
 • mnogobrojne edukacije preko Lyconet Academy
 • efikasnu podršku na svim poljima

Enterprise program

Zahvaljujući prodajnim vještinama svih Lyconet Marketera, myWorld grupacija uspjeva da ujedini još više članova i partnerskih firmi u Cashback World kupovnu zajednicu i da još brže i učinkovitije planira plasman novih proizvoda na tržište. S Enterprise Programom stvoren je jedinstven program nagrađivanja (Incentive Program) za aktivne Marketere koji vam treba omogućiti da dugoročno učestvujete u uspjehu myWorld grupacije.

myWorld Enterprise

myWorld Enterprise

Lyconet informacija

Izgradnja vlastite održive kupovne mreže predstavlja temelj dugoročnog uspjeha Lyconet Marketera. Kroz kupovine članova kupovne zajednice i aktivnosti drugih Marketera unutar mreže nastaju Shopping Points koji se vrednuju Marketeru. Lyconet Compensation Plan nudi detaljan pregled o pogodnostima nastalih na temelju tih Shopping Points.

Kao jedno od vodećih firmi mrežnog marketinga u svijetu imamo veliku odgovornost u ophođenju s našim poslovnim partnerima i nastojimo da nas vode temeljne vrijednosti kao što su integritet, iskrenost i pravednost.. Iste vrijednosti očekujemo od svakog Lyconet Marketera. Pravila ponašanja ujedinjuju niz načela ponašanja kojih se trebaju pridržavati svi Marketeri.

LYCONET EVENTS

Last Tickets
Lyconet Teaser

Milioni ljudi su već uspjeli da s mrežnim marketingom ostvare dodatni prihod ili svoj san o finansijskoj slobodi. Da li ste Vi sljedeći?