Lyconet Logo
Lyconet Logo

Vaša Shopping mreža

Uvijek iznova rastuća svjetska kupovna zajednica kao stabilna osnova za Vaš biznis, neograničene mogućnosti u mrežama i individualna podrška na svim poljima. - Lyconet Vam nudi mnogobrojne ekskluzivne prednosti za Vaš uspješan start u mrežnom marketingu.

Network Marketing

Mrežni marketing. - Šansa Vašeg života

Mrežni marketing je rastuća branša budućnosti. Nijedan drugi poslovni oblik ne nudi firmama toliko šansi za karijeru uz tako minimalan rizik. U mrežnom marketingu samostalni poslovni partneri prodaju svoje proizvode ili usluge usmenom propagandom direktno potrošačima. Uz to grade i rastuću mrežu poslovnih partnera koji takođe nastavljaju preporučivati proizvode i usluge drugim kupcima i dovode nove poslovne partnere koji opet rade isto. Onaj koji nakon toga nastavi primjenjivati ovaj oblik duplikacije i koji testira svoje sposobnosti kao vođe postavio je temelje za uspješan biznis.

Vaše pogodnosti

 • start bez rizika
 • fleksibilno radno vrijeme
 • lokacijski neobavezna aktivnost
 • usklađivanje porodice i posla
 • pravedna isplata
 • poslovi koje sami određujete
 • težnja ka finansijskoj neovisnostii
Vaše pogodnosti
Lyconet

Sa Lyconetom do uspjeha

Lyconet ima enormni potencijal u mrežnom marketingu, koji je odavno prepoznat i nudi svojim Marketerima mogućnost izgradnje internacionalne karijere sa vlastitom kupovnom mrežom.

Vaši zadaci kao Lyconet Marketera

Šta Vam nudi Lyconet?

Vi vršite akviziciju novih članova i partnerskih firmi u Cashback World kupovnu zajednicu aktivnu u 47 zemalja i tako garde vlastitu, privlačnu kupovnu mrežu.

Cashback World
Cashback Solutions

Cashback Solutions

Prodaja Cashback Solutions programa za lojalnost je osnovni zadatak Lyconet Marketera i odlična mogućnost širenja kupovne zajednice. Pomoću inovativnih proizvoda, firme mogu postati dio Cashback World kupovne zajednice kao i pridobiti i sačuvati jednostavno i bez velikih troškova stalne i nove kupce.

Lyconet

Vi dovodite nove Lyconet Marketere u svoj team koji isto to čine i tako povećavaju produktivnost Vaše mreže.

 • jedinstvene šanse u karijeri
 • profesionalne alatke i servis
 • mnogobrojne edukacije preko Lyconet Academy
 • efikasnu podršku na svim poljima

Enterprise program

Zahvaljujući prodajnim vještinama svih Lyconet Marketera, myWorld grupacija uspjeva da ujedini još više članova i partnerskih firmi u Cashback World kupovnu zajednicu i da još brže i učinkovitije planira plasman novih proizvoda na tržište. S Enterprise Programom stvoren je jedinstven program nagrađivanja (Incentive Program) za aktivne Marketere koji vam treba omogućiti da dugoročno učestvujete u uspjehu myWorld grupacije.

myWorld Enterprise

myWorld Enterprise

Lyconet informacija

Izgradnja vlastite održive kupovne mreže predstavlja temelj dugoročnog uspjeha Lyconet Marketera. Kroz kupovine članova kupovne zajednice i aktivnosti drugih Marketera unutar mreže nastaju Shopping Points koji se vrednuju Marketeru. Lyconet Compensation Plan nudi detaljan pregled o pogodnostima nastalih na temelju tih Shopping Points.

Kao jedno od vodećih firmi mrežnog marketinga u svijetu imamo veliku odgovornost u ophođenju s našim poslovnim partnerima i nastojimo da nas vode temeljne vrijednosti kao što su integritet, iskrenost i pravednost.. Iste vrijednosti očekujemo od svakog Lyconet Marketera. Pravila ponašanja ujedinjuju niz načela ponašanja kojih se trebaju pridržavati svi Marketeri.

LYCONET EVENTS

Lyconet Teaser

Milioni ljudi su već uspjeli da s mrežnim marketingom ostvare dodatni prihod ili svoj san o finansijskoj slobodi. Da li ste Vi sljedeći?