Lyconet Logo
Lyconet Logo

Your Shopping Network

Ένα συνεχώς αυξανόμενο παγκόσμιο Shopping Community ως σταθερή βάση για την επιχείρησή σας, απεριόριστες ευκαιρίες δικτύωσης και ατομική υποστήριξη σε όλους τους τομείς - το Lyconet σάς προσφέρει πολυάριθμα αποκλειστικά προνόμια για μια επιτυχημένη είσοδο στο δικτυακό marketing.

Network-Marketing

Δικτυακό marketing – Η ευκαιρία της ζωής σας

Το δικτυακό marketing είναι ο τομέας ανάπτυξης του μέλλοντος. Καμία άλλη μορφή εμπορικής δραστηριότητας δεν προσφέρει στους επιχειρηματίες τόσες ευκαιρίες σταδιοδρομίας, ενώ την ίδια στιγμή ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο. Στο δικτυακό marketing οι ανεξάρτητοι επιχειρηματικοί συνεργάτες προωθούν προϊόντα ή υπηρεσίες από στόμα σε στόμα απευθείας στον καταναλωτή. Επιπλέον, αναπτύσσουν ένα αυξανόμενο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών που συνιστούν και προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους πελάτες και φέρνουν άλλους εξωτερικούς συνεργάτες που με τη σειρά τους κάνουν το ίδιο. Όσοι εφαρμόζουν αυτή την αρχή του διπλασιασμού με βιώσιμο τρόπο, ενώ αποδεικνύουν τις δεξιότητές τους ως ηγέτες, θέτουν τα θεμέλια για μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Τα προνόμιά σας

 • έναρξη χωρίς κινδύνους
 • ελεύθερη κατανομή χρόνου
 • δραστηριότητα ανεξαρτήτως τοποθεσίας
 • αρμονία μεταξύ οικογένειας και εργασίας
 • πληρωμή ανάλογη της απόδοσης
 • αυτόνομη εργασία
 • προοπτική οικονομικής ανεξαρτησίας
Τα προνόμιά σας
Lyconet

Με το Lyconet προς την επιτυχία

Το Lyconet έχει αναγνωρίσει εδώ και καιρό τις τεράστιες δυνατότητες του δικτυακού marketing και προσφέρει στους Marketer του την ευκαιρία να κάνουν διεθνή καριέρα αναπτύσσοντας το δικό τους shopping network.

Οι υποχρεώσεις σας ως Lyconet Marketer

Τι σας προσφέρει το Lyconet;

Αναζητείτε νέα μέλη και συμβεβλημένες επιχειρήσεις για το Shopping Community του Cashback World που δραστηριοποιείται σε 47 χώρες και με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσετε το δικό σας κερδοφόρο shopping network.

Cashback World
Cashback Solutions

Cashback Solutions

Η προώθηση των εξατομικευμένων προγραμμάτων πιστών πελατών των Cashback Solutions αποτελεί ένα από τα βασικά καθήκοντα ενός Lyconet Marketer και μια εξαιρετική ευκαιρία για περαιτέρω επέκταση του προσωπικού Shopping Network. Χάρη στα καινοτόμα προϊόντα, οι έμποροι κάθε μεγέθους μπορούν να γίνουν μέρος του Cashback World Shopping Community και μπορούν εύκολα και οικονομικά να προσεγγίσουν και να υποστηρίξουν τους πιστούς και τους νέους πελάτες.

Lyconet

Εντάσσετε περισσότερους Lyconet Marketer στην ομάδα σας, οι οποίοι κάνουν ακριβώς το ίδιο, αυξάνοντας την παραγωγικότητα του δικτύου σας.

 • μοναδικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας
 • επαγγελματικά εργαλεία και υπηρεσίες
 • ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο Lyconet Academy
 • αποτελεσματική υποστήριξη σε όλους τους τομείς

Enterprise Program

Χάρη στις εξαιρετικές ενέργειες προώθησης όλων των Lyconet Marketer, ο όμιλος εταιρειών myWorld επιτυγχάνει να ενώσει ακόμα περισσότερα μέλη και συμβεβλημένες επιχειρήσεις στο Cashback World Shopping Community και να κάνει την ανάπτυξη νέων προϊόντων ταχύτερη και πάνω απ 'όλα πιο αποδοτική. Το Enterprise Program δημιούργησε ένα μοναδικό Incentive-Program για ενεργούς Marketer το οποίο τους επιτρέπει να συμμετέχουν στη μακροπρόθεσμη επιτυχία του ομίλου εταιρειών myWorld.

myWorld Enterprise

myWorld Enterprise

Πληροφορίες Lyconet

Η δημιουργία ενός προσωπικού βιώσιμου Shopping Network αποτελεί τη βάση για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία ενός Lyconet Marketer. Από τις αγορές των μελών του Shopping Community και τις δραστηριότητες άλλων Marketer σε αυτό το Network δημιουργούνται Shopping Points τα οποία υπολογίζονται για τον Marketer. Το Lyconet Compensation Plan παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση της ανταμοιβών που προκύπτουν από αυτά τα Shopping Points.

Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ παγκοσμίως, το Lyconet φέρει τεράστια ευθύνη στη συναναστορφή με τους επιχειρηματικούς συνεργάτες του και ακολουθεί τις βασικές αρχές της ακεραιότητας, της ειλικρίνειας και της δικαιοσύνης. Οι ίδιες αξίες πρέπει να είναι αυτονόητες για κάθε Lyconet Marketer. Επομένως, το Code of Ethics περιλαμβάνει ένα σύνολο από αρχές συμπεριφοράς, τις οποίες όλοι οι Marketer οφείλουν να τηρούν.

Με το discount voucher, το Lyconet παρέχει στους Marketer του ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο, όχι μόνο ενισχύει τις πωλήσεις στο Shopping Network τους και ταυτόχρονα προωθεί την καριέρα τους, αλλά επιπλέον τους βοηθάει να αντλήσουν περισσότερα οφέλη από κάθε Shopping Point που δημιουργείται από κάθε μία από τις δικές τους αγορές ή τις αγορές των μελών του Shopping Network τους.

LYCONET EVENTS

Lyconet Teaser

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη καταφέρει να δημιουργήσουν πρόσθετο εισόδημα μέσω του δικτυακού marketing ή ακόμη και να εκπληρώσουν το όνειρο της οικονομικής ανεξαρτησίας. Είστε ο/η επόμενος/η;