Loading..

Lyconet Marketing Agency

Ne mbështesim sipërmarrësit e pavarur në rrugën e tyre drejt suksesit.

Regjistrohu tani falas

Ne vlerësojmë shumë arsimin e mëtejshëmdhe rritjen personale të gjithë të punësuarve tanë.

Bashkohuni me ne

We make you successful

  Partnerët tanë

  Një model biznesi me sukses global, ngjarje ekskluzive, mundësi ideale për zhvilli, dhe partnerë të fuqishëm – Lyconet ofron gjithë këtë personave të cilët janë të interesuar në themelimin e një reputacioni si një sipërmarrës i pavarur.
  Bashkëpunimi me kompani të njohura siguron parakushtet e përkryera për një sukses të qëndrueshëm.

  myWorld

  myWorld Benefit Program ofron përftime unike të blerjes për më tepër se 15 milion konsumatorë në mbi 50 vende të ndryshme si dhe programe inovative për besnikëri të konsumatorëve për rreth 150,000 myWorld partnerë.

  myWorld

  travelWorld

  Falë travelWorld, Lyconet Marketers kanë qasje në platformë unike të rezervimit që mahnit me çmime joshëse dhe bashkëpunim të drejtë me ofruesit e njohur në gjithë botën.

  travelWorld

  EliteClub

  Të Elite CB International - FZE siç mundëson partneri kontraktor Lyconet Marketers për t'u bashkuar me ekskluzivitetin EliteClub për mendimtarët sipërmarrës nga e gjithë bota.

  EliteClub

  Fakte për Lyconet

  Ne jemi një Agjenci Marketingu me qëllim që të mbështesim njerëzit në të gjithë botën për t'u bërë sipërmarrës të pavarur. Modeli ynë i suksesshëm ndërkombëtar i biznesit është vendosur në më shumë se 50 vende deri tani. Me anë të ushtrimit individual, mentorimit dhe ngjarjeve ekskluzive, ne krijojmë një bazë ideale për Lyconet Marketers tanë për të ndërtuar një karrierë të qëndrueshme si sipërmarrës.

  500.000+

  Sipërmarrës

  50+

  Vende

  50.000+

  Pjesëmarrës në çdo ngjarje

  Shërbime

  Mundësi biznesi

  Modeli ynë i biznesit është vendosur në të gjithë botën dhe tashmë ka mundësuar mijëra njerëz të hyjnë me sukses në sipërmarrje. Me Lyconet, tani keni mundësinë të bëheni të suksesshëm me kompaninë tuaj!

  Ushtrim & Mentorim

  Ne ju mbështesim në zhvillimin tuaj profesional dhe personal përmes një oferte mentorimi gjithëpërfshirës në formën e seancave të rregullta të trajnimit të biznesit dhe një sërë uebinarësh ekskluzivë. Mund të merrni materialet e marketingut të fundit për takimet e biznesit tuaj do t'i në çdo kohë në Lyconet Media Center.

  Drejtim me ngjarje

  Falë ngjarjeve tona të shkëlqyera, të cilat magjepsin dhe motivojnë njerëzit anembanë botës, ju si një Lyconet Marketer jeni gjithmonë të përditësuar me zhvillimin aktual të industrisë dhe merrni informacione të dorës së parë se si të bëheni të suksesshëm me biznesin tuaj.

  Të punosh në Lyconet

  Në Lyconet, ne i kushtojmë një vlerë të lartë arsimit të mëtejshëm dhe rritjes personale të të gjithë punonjësve tanë. Hierarkitë e sheshta dhe seancat e rregullta të reagimeve sigurojnë që ekipi ynë ndërkombëtar të ndihet mirë në punë dhe se secili mund të sjellë idetë personale.

  TË GJITHA VENDET E LIRA TË PUNËS

  Respekti i ndërsjellë është shumë i rëndësishëm për ne; prandaj, ne kemi gjithmonë një vesh dashamirës për njëri-tjetrin. Duke qenë se nuk duam të ngadalësojmë askënd në krijimtarinë dhe në përpjekjet, ka edhe mundësinë për t'u promovuar brenda kompanisë. Pasioni dhe entuziazmi ynë për atë që bëjmë reflektohet në performancën tonë.

  APLIKONI MENJËHERË

  #wecare

  Bëheni një hero – mbështetni njerëzit në nevojë

  Qëllimi i fondacionit Child & Family Foundation është të krijojë mundësi për njerëzit përmes edukimit. Për të arritur këtë qëllim, përkushtimi i shumë njerëzve është i një rëndësie të madhe. Bëhuni një prej tyre – nisni fushatën tuaj për mbledhjen e fondeve në mbështetje të fëmijëve dhe familjeve në nevojë me vetëm disa klikime. Mobilizoni miqtë tuaj duke ndarë fushatën tuaj me ata.

  CHILD & FAMILY FOUNDATION
  Ardhmëria e fëmijëve tanë shtrihet në duart tuaja.

  Fondacioni Greenfinity Foundation dhe mbështetësit e ndajnë një vizion të përbashkët: Të krijojmë një të ardhme të shëndetshme dhe të jetueshme për fëmijët dhe nipërit tanë! Që ky synim të bëhet realitet, ne duhet të mbajmë mjedisin tonë natyror, pa të cilin një jetë e shëndetshme nuk është e mundur. Bashkohuni me këtë iniciativë dhe bëhuni pjesë e misionit tonë të rëndësishëm për të ruajtur planetin Tokë për brezat e ardhshëm.

  GREENFINITY FOUNDATION